PUBLICITAT

La manca de fred crea incertesa al circuit del Pas

  • El Trofeu Andros comença a la tarda amb dues mànegues classificatòries
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge del Grandvalira Circuit d'ahir al migdia Foto: ACA

Aquesta tarda, a partir de les 16.35h amb els entrenaments lliures, comença el Trofeu Andros en la seva 19a edició a Andorra de les 25 que ha complit. Amb tot, les altes temperatures que estan afectant el Principat els últims dies preocupen els organitzadors pel manteniment del gel al Grandvalira Circuit. La incertesa hi és, però s'hi treballa per tenir en les millors condicions.

L'última setmana no ha fet excessiu fred i precisament va ser ahir el dia més calorós, el que afecta al manteniment del gel que es preveia tenir entre els 12 i els 15 centímetres. Per contra, el que hauria d'ajudar a mantenir la capa correcta és la reducció que s'ha fet de l'amplària de la pista –de 12 a 10 metres–, que permet acumular més volum en menys espai. També el fet de fer els revolts més ràpids provocarà que els vehicles de l'Andros derrapin menys i llavors el gel hauria d'aguantar. En tot cas, els graus positius que ha estat fent al Grandvalira Circuit no ajuden, i preocupen els organitzadors de l'ACA, que hi treballen de la mà amb els de l'Andros.

AVUI, NOMÉS CLASSIFICATÒRIES / Després dels lliures, a les 17.35h seran avui els entrenaments cronometrats, i a les 19.05 la primera de les dues mànegues classificatòries. La segona està prevista a les 20.35h. Amb això acabarà la cita d'avui, que viurà el seu dia més important demà amb totes les finals, des de les 11.50h del matí i fins la nit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT