Esteve millora punts en descens a la Nor-Am Cup

COOPER MOUNTAIN

Kevin Esteve i Marc Oliveras van disputar dimecres a la nit (hora andorrana) un nou descens a Cooper Mountain, aquesta vegada corresponent a la Nor-Am Cup (equivalent a la Copa d'Europa). Esteve va acabar 18è i va rebaixar punts en la disciplina, mentre que Oliveras va ser 30è en una cursa en què van finalitzar 106 corredors.

A la cursa nord-americana es va imposar el croat Natko Zrncic-Dim amb un temps de 1min 35,15s. Esteve, per la seva part, va fer 1min 36,49s amb 29.17 punts FIS que milloraven els 35.21 que tenia, segons l'última llista publicada per la FIS –la cinquena. Pel que fa a Marc Oliveras, el seu temps en la 30a posició va ser de 1min 37,33s, amb 41.27 punts. La seva millor puntuació en descens segueix sent 39.81.

GUTIÉRREZ, AVUI A LA COPA D'EUROPA / Després d'una setmana sense competir, Mireia Gutiérrez torna avui a tenir cursa i ho farà amb la Copa d'Europa d'eslàlom que es disputa a Andalo Paganella (Itàlia).

BIATLÓ: SOULIÉ, DISSABTE I DIUMENGE / En biatló, Laura Soulié és a Annecy-Le Grand Bornand (França), on dissabte disputa la prova sprint de 7.5km de la tercera cita amb la Copa del Món, i diumenge la persecució de 10km. Cal recordar que aquesta cursa de diumenge la faria en cas de classificar-se en l'sprint dins de les 60 millors.