PUBLICITAT

Els botiguers convoquen un concurs de fotos a Instagram

  • La iniciativa respon a la voluntat de donar valor al comerç de la Seu
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un dels mercats de la Seu, una vila molt comercial tot l'any. Foto: TONY LARA

El col·lectiu Igersseu, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i la Unió de Botiguers (UBSU), organitzen un concurs de fotografies a Instagram d'aparadors i façanes de botigues i establiments de la ciutat que estiguin decorats amb motiu de la campanya de Nadal que porta per lema El Món Màgic de les Muntanyes. Aquest concurs s'organitza amb l'objectiu de fomentar la participació a través de les xarxes socials i alhora donar valor al comerç de la Seu d'Urgell.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament urgellenc, Jordi Pallarès, va voler agrair tant a la UBSU com a Igersseu el seu suport en aquesta iniciativa i es va felicitar pel fet que «puguin formar part de les 40 activitats que aglutina el Món Màgic de les Muntanyes, que gràcies a la participació d'aquestes i altres entitats de la Seu, ho fem possible». Pallarès també va argumentar que «el comerç és un motor important per la Seu que cal dinamitzar i donar suport a les iniciatives que puguin sorgir».

A la qual cosa Jordi Fàbrega, membre del col·lectiu d'Igersseu, va afegir que «ens fa molta il·lusió col·laborar de nou amb la ciutat i amb els establiments de la UBSU que tenen una gent molt dinàmica i que té ganes de tirar endavant el comerç de la vila». Fabrega també va manifestar la seva satisfacció per col·laborar amb l'Ajuntament de La Seu, que «ha tornat a pensar en nosaltres per aquest nou repte» va dir. I va afegir que «a més, encara ens fa més il·lusió al ser dins dels actes del Nadal, d'aquest Món Màgic de les Muntanyes, que ens fa ser diferents i únics dins dels actes nadalencs del país».

El concurs té preparats tres premis per a les tres millors instantànies. Els premis consistiran en tres vals de compra per als establiments de la UBSU, de 100, 75 i 50 euros, respectivament. A canvi dels premis, les botigues i establiments fotografiats (i etiquetats) podran disposar –per fer-ne ús promocional– de les fotos que hagin fet els participants de les botigues o establiments per al seu ús promocional.

Mecànica / Per participar al concurs cal ser seguidor del perfil @igersseu a Instagram per tal de poder veure les fotos. Cal etiquetar les fotos a Instragram amb els tres hàstags següents:#igersseu_ubsu_monmagic #igersseu i #igersseu_ (i el nom de la botiga o establiment).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT