PUBLICITAT

La cursa popular per la Marató de TV3, amb bona acceptació

  • Hi ha més de 115 corredors entre els alumnes, però el dia de la cursa són les inscripcions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp acollirà la sortida i arribada de la cursa Foto: EL PERIÒDIC

encamp acull el diumenge dia 15 la cursa solidària en benefici dels afectats per les malalties neurodegeneratives, una iniciativa que surt dels alumnes de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança de la parròquia encampadana i que ahir ja tenia una llista d'inscrits de 115 persones, totes elles del centre educatiu. Cal recordar que per a disputar aquesta cursa, que tindrà dos recorreguts finalment, només cal anar entre una hora i una hora i mitja abans de l'inici, a la sortida, per fer el pagament de dos euros i rebre el dorsal. Tot començarà a les 11.30h.

Ja són més de 300 euros els que s'han recaptat per aquesta iniciativa. S'espera que la xifra sigui molt més gran, ja que són nombroses les persones que s'han posat en contacte amb els organitzadors per poder participar-hi. Entre ells, també hi seran corredors dels diferents clubs del Principat, que també s'han interessat per una cursa solidària que manté obviament el seu vessant competitiu. Així mateix, una de les novetats és que hi haurà dos recorreguts. El llarg comptarà amb 3,9 quilòmetres pel poble d'Encamp, amb un desnivell de 150 metres, i amb sortida i arribada al costat de l'Escola –direcció el Complex Esportiu, les Bons, després pujar a l'hotel Coray i baixar al casc antic per encarar la part final via l'Escola andorrana. Després hi haurà també un recorregut curt, de 2,4 quilòmetres, que anirà des de la porta de l'escola fins el Prat Gran d'Encamp, donant la volta al mateix i girant per tornar a la meta.

LA IDEA SURT DELS ALUMNES / Al novembre passat es van celebrar a l'Escola encampadana unes xerrades de la Fundació de la Marató de TV3 sobre les malalties neurodegeneratives, i llavors van ser els alumnes els que van decidir organitzar aquesta cursa popular i solidària.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT