PUBLICITAT

Càritas Diocesana d'Urgell beca 464 escolars amb material

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Uns nens participen en el programa de Reforç Educatiu de Càritas Diocesana d'Urgell. Foto: EL PERIÒDIC

Càritas Diocesana d'Urgell destina aquest any 46.700 euros a la compra de llibres d'estudi i de material escolar per als infants de la diòcesi. Un total de 464 infants de diferents edats van poder iniciar el curs amb normalitat malgrat les mancances econòmiques que travessen les seves famílies i podran seguir fen-t'ho fins a finals de curs, en una acció que s'ha dut a terme en diferents poblacions del territori de la diòcesi. Aquesta campanya d'ajuts dedicada als mes petits es va fer –en el seu gruix– entre els mesos de juny a octubre a les poblacions de Balaguer, Bellvís, Guissona, Puigcerdà, La Fuliola, La Pobla, La Seu d'Urgell i Tremp. La iniciativa va consistir en beques per fer front a la despesa de llibres de text per a nens i nenes de les famílies residents al territori. També hi va haver infants i joves becats a La Fuliola, Bellvís i a Tremp.

Càritas d'Urgell ha decidit apostar per aquest tipus d'ajuts, davant de les dificultats que suposa per a les famílies la inversió en llibres i material escolar. Moltes d'elles no podien fer front a aquesta despesa. L'ONG va informar ahir que «és una gran satisfacció per a Caritas Urgell ajudar a les persones a seguir la seva formació, sobretot en una edat en la que és tan necessària i significa una inversió fonamental per a més endavant poder viure la vida en condicions de dignitat i amb futur».

Càritas Urgell va reiterar que «l'aposta per educació és un dels nostres objectius, i per això hem posat en marxa també programes de suport escolar per aquells nens que ho necessiten per diferents raons».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT