PUBLICITAT

Cardelús tindrà quatre wild cards per al Mundial

  • Canvia la FTR d'Honda per una KTM per fer front al CEV amb garanties
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cardelús, el dia de la seva presentació a la Rabassa Foto: TONY LARA

El jove Xavi Cardelús complirà el pròxim mes de maig els 16 anys, l'edat límit per poder competir al Mundial de motociclisme. Aquesta pretemporada és al CAR de Barcelona, però els treballs als despatxos obtenen els seus fruits i ja s'ha confirmat que guanyarà en fiabilitat la pròxima campanya en el Campionat d'Espanya de Velocitat (CEV) amb una KTM de garanties i més ràpida que la FTR d'Honda que ha utilitzat aquest any, i que a més tindrà quatre wild card per al Mundial de motociclisme.

Ara mateix és la Federació Motociclista d'Andorra qui està fent les gestions per concretar quines seran les quatre proves on Cardelús podrà formar part, però la intenció és que hi sigui en dues cites a Espanya i les altres a Europa, una d'elles possiblement a Holanda.

LA KTM QUE PORTAVA LUIS SALOM / La nova màquina de Cardelús serà la KTM que utilitzava Luis Salom en el Mundial de Moto3. Es tracta d'una moto de 250cc de quatre temps que guanya en velocitat a la FTR d'Honda que l'andorrà ha pilotat aquesta temporada passada.

PILOT GAIREBÉ OFICIAL DE KTM / El contracte entre KTM i Cardelús converteix al jove andorrà en gairebé pilot oficial de la marca. Això pot significar un pas endavant en la seva carrera esportiva.

EL CEV ÉS LA PRIORITAT / Començar a ficar el cap en el Campionat del Món és un objectiu atractiu per a Cardelús, però és sense dubte el CEV el projecte per 2014, ja que amb la nova moto les possibilitats per estar més endavant augmenten. La passada temporada, el jove pilot ha patit en el que es considera el seu procés d'aprenentatge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT