PUBLICITAT

Peñarroya no veu el límit: «Un equip no arriba mai al 100%»

  • El tècnic insisteix en què vol més «continuïtat» perquè «aquesta és la manera de millorar»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Schreiner condueix la pilota, en el matx contra el Barça B de divendres Foto: ÀLEX LARA

El BC River Andorra MoraBanc té els límits que els mateixos jugadors i cos tècnic vulguin. El que passa és que, segons Joan Peñarroya, «un equip no arriba mai al 100%»: «L'equip va començar la temporada amb una bona línia, cada dia el bagatge tàctic és més ampli, els jugadors ja tenen assumit el treball que fem, estem en un bon moment, i no ens podem marcar un pic de forma».

Bàsicament, el que exigeix el tècnic a la plantilla i també vol fer veure a l'afició amb aquesta afirmació no és res més que anar partit a partit, i no ho amaga: «Estem preparats per guanyar sempre, no a finals de gener o de març. No podem pensar en estar bé tal dia, sinó estar bé en el pròxim partit». Peñarrota confirma que el seu equip podrà tenir davallades puntuals durant els partits –l'últim quart contra el Barça B és la prova del que no li agrada–, però recorda que el River MoraBanc és el conjunt «més anotador de la lliga amb diferència» –85,2 punts per partit, quan cap altre equip no arriba als 80– i deixa anar una ambició: «Si puc, intentaré que arribem a una mitjana de 90».

Però tot i aquesta aportació de dades per refermar el potencial del seu bloc, el que no demana és «continuïtat», que s'allarguin molts més minuts els moments bons, tot i que assumeix que és «difícil»: «Ho hem de fer perquè aquesta és la manera de millorar i de no donar opcions i seguir creixent». «Hi ha moments», hi va afegir, que tot i els problemes «hem de seguir amb aquesta cinquena marxa».

DESTACA L'EVOLUCIÓ D'ÉRIC SÁNCHEZ / Un dels jugadors que menor rendiment està donant per haver estat lesionat molt temps i perquè ara és Thomas Schreiner qui aporta més en la seva posició, és el base andalús Éric Sánchez. Peñarroya considera que està en el bon camí: «Donarà més. Ha patit una lesió, ha estat molt temps parat, arrossega molèsties... L'altre dia ja estic força content del seu treball, del que li demano. Jo no li demano anotació, sinó una feina fosca però vital perquè l'equip guanyi partits. L'altre dia vaig veure cosetes que em van agradar i van en aquest camí».

SCHREINER, EL BASE DE LA JORNADA / La temporada de Thomas Schreiner està sent excel·lent, i ahir es va conèixer que el jugador austríac va ser escollit el millor base de la passada jornada a la LEB Or. No hi ha setmana en què cap jugador del River MoraBanc hi sigui entre els cinc millors, però l'actuació d'Schreiner ho mereixia: 12 puntos de valoració, un rebot, set assistències y tres faltes rebudes. «Thomas està fent una temporada molt bona i el més important és que al marge dels números, que estan sent força bons, cada dia és més sòlid, té més pes i el que fa ell fa que l'equip sigui millor», va assegurar ahir el tècnic Peñarroya, que encara i tot considera que el seu treball és «esperonar-lo perquè crec que li podem demanar encara més».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT