PUBLICITAT

La Vuelta afectarà la circulació a les principals vies entre dimecres i dijous

  • L'aparcament del Parc Central de la capital es tancarà durant dos dies
  • L'estacionament al carrer també es veurà afectat per la cursa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


06092010_vuelta
El pas de la Vuelta per Andorra, fa un parell d'anys. Foto: TONY LARA
L'arribada a Andorra de la Vuelta Ciclista a Espanya afectarà la circulació de les principals vies del Principat durant la tarda de dimecres 8 de setembre i el migdia de dijous dia 9. L'etapa d'arribada afectarà progressivament el tram comprès entre la frontera hispanoandorrana i el sector Pal de Vallnord a partir d'aproximadament les 13.30 hores. Pel que fa a la sortida de l'etapa del dijous, prevista a les 13.15 hores des de l'avinguda Tarragona, afectarà tota la CG-1 fins a la frontera hispanoandorrana.

El dimecres 8 de setembre, la circulació de vehicles quedarà interrompuda des del moment de l'arribada de la caravana publicitària a la frontera hispanoandorrana, prevista entre les 13.30 i les 14 hores, mentre que el primer corredor es preveu que arribi a Andorra cap a les 16.56 hores. Els primers trams afectats per la volta ciclista seran la CG-1 i les avingudes Francesc Cairat i Rocafort de Sant Julià de Lòria.

A Andorra la Vella, a partir de les 16 hores, es tallarà la circulació de les avingudes d'Enclar, Santa Coloma i Príncep Benlloch, els carrers Baixada del Molí, Prat de la Creu, Bonaventura Armengol i l'avinguda Consell d’Europa. La circulació de vehicles es restablirà de nou una vegada hagi passat el cotxe escombra, segons ha informat la corporació local a través d'un comunicat.

La Vuelta continuarà el seu pas per Escaldes-Engordany per l'avinguda Fiter i Rossell dirigint-se per la CG-3 cap als túnels de Sant Antoni i la Massana, i continuant el seu pas cap a Erts i Pal fins a arribar al sector Pal de Vallnord, on està previst que els corredors passin la meta a les 17.40 hores.

D'altra banda, el dia 9 de setembre quedaran tallades les avingudes de Tarragona i Salou, el camí Ral de l’Obac, el carrer del Pobladó i la rotonda de la Margineda, a causa de la sortida de l'etapa a l'avinguda Tarragona, número 62, prevista per les 13.15 hores. L'afectació de la xarxa viària continuarà en direcció a la frontera hispanoandorrana, i està previst que els corredors abandonin el Principat a les 13.34 hores. La circulació serà restablerta després que hagi passat l'últim vehicle de la caravana.

El Comú d'Andorra la Vella també ha recordat que l'aparcament del Parc Central es tancarà durant dos dies per acollir els actes previstos durant el pas de la Vuelta. Així, l'espai romandrà tancat a partir de les 21 hores del dimarts 7 de setembre fins al dijous 9 de setembre, quan es reobrirà a primera hora de la tarda, tan bon punt finalitzin els treballs de neteja de tot el recinte.

El Govern també ha aconsellat que les persones que s'hagin de desplaçar a Espanya el dia 8 de setembre ho facin abans de les 12 hores o bé després de les 19. Igualment, i pel que fa al dijous, el Govern aconsella que les persones que hagin de circular pels trams afectats ho facin abans de les 12.30 hores o després de les 14 hores.

Durant els dies de la competició, l'estacionament de vehicles també es veurà restringit en els trams afectats pel pas de la Vuelta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT