L'Ordino treu un important empat davant del Sant Julià

• Els ordinencs remunten un 3-1 i els lauredians igualen a punts (17) amb la UE Santa Coloma
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Fontan (Sant Julià) i Gomes (Ordino) lluiten ahir per una pilota a Aixovall Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

ahir es va poder disputar a Aixovall el partit ajornat de la 8a jornada que el passat diumenge no es va poder jugar a l'Estadi Comunal per culpa de la neu. El Sant Julià i el FC Ordino es van veure les cares en l'únic matx previst en un camp de setmana que en teoria no havia de tenir futbol, i finalment van oferir un festival de gols amb l'empat a 3 definitiu. Els ordinencs van remuntar per sumar un punt davant d'un dels equips de la part alta que, per contra, perd pistonada i ara iguala a 17 punts en la segona posició amb la UE Santa Coloma. Tots dos són a quatre del líder de la Lliga Nacional, el Lusitans de Carlos Sánchez.

Els lauredians es van avançar als dos minuts amb gol de Girau, i Oncina de vaselina posava el 2-0 als 7 minuts. Les ocasions eren del Sant Julià, i l'Ordino intentava sortir del seu camp, però la primera part va acabar així tot i que els lauredians van fallar un penal.

En la represa, l'Ordino va aconseguir marcar precisament de penal gràcies a Bertran (minut 56), però a aquesta diana va respondre Fabio per al Sant Julià amb un golàs per l'escaire en el 65. Amb el 3-1, l'Ordino tenia dificultats, però va remuntar gràcies a una falta de Duran aprofitant el salt de la tanca (minut 70), i a Marinho en el 76.

FUTSAL: TÍTOL DE LA SELECCIÓ BASE / La selecció d'Andorra cadet femenina es va proclamar campiona i la selecció benjamí masculina, subcampiona, als 3rs Campionats comarcals de seleccions base de futsal, celebrats aquest cap de setmana passat a la localitat gironina de Blanes.