PUBLICITAT

La Policia desarticula un punt de venda de cocaïna

  • Detinguda una noia èbria després de xocar amb una rotonda
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Part de la droga decomissada per la Policia aquest dimecres Foto: POLICIA D?ANDORRA

La Policia va detenir aquest dimecres passat un andorrà de 47 anys que duia al damunt 20 grams de cocaïna en diferents embolcalls a les butxaques del pantaló i de la jaqueta. A més, posteriorment se li va trobar en el seu domicili particular una balança de precisió i un embolcall amb restes ínfimes de cocaïna. Segons va explicar la Policia en un comunicat, aquest decomís podria haver permès la desarticulació d'un important punt de venda i distribució de cocaïna a Andorra.

El control es va dur a terme a la frontera del riu Runer mentre el detingut conduïa un turisme BMW 323 amb matrícula andorrana, i després que aquest negués dur que portés cap tipus de droga. El detingut ha estat posat a disposició judicial i la investigació continua oberta. No es descarten, per tant, noves detencions.

detinguda una noia èbria / Paral·lelament, la Policia va detenir divendres a la matinada una dona espanyola no resident de 25 anys implicada en un accident de trànsit per donar positiu en el control d'alcoholèmia.

En l'accident, que va tenir lloc a la CG1, a la rotonda de la Margineda, s'hi va veure implicat un únic vehicle, un Toyota Aygo amb matrícula espanyola, que va topar amb la rotonda. Com a conseqüència de l'accident, van resultar ferits lleus dos ocupants del cotxe, un home espanyol de 23 anys i una dona francesa de 21 anys, no residents al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT