PUBLICITAT

L'horitzó més brillant

  • Estels blancs a la plaça Coprínceps: l'encesa de llums de Nadal a Escaldes-Engordany també inaugura el nou paviment de l'espai
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns joves mengen xocolata calenta, ahir a la Plaça Coprínceps Foto: ÀLEX LARA

Escaldes-Engordany va donar ahir el tret de sortida al cicle de Nadal amb l'encesa de la nova il·luminació de la plaça Coprínceps, que ha estat equipada amb un muntatge d'estels. Els cònsols van ser els encarregats d'inaugurar la il·luminació, en un senzill acte en què es va repartit xocolata a tots els assistents. La cònsol major, Trini Marín, va destacar les obres de millora que s'estan fent a la plaça, que ja disposa de nou paviment i en breu tindrà nous fanals, més espais verds, mobiliari i un escenari permanent per acollir els actes a l'aire lliure.

Relleu a Caldea

Després de l'encesa de llums, Marín, va justificar el canvi de director de Caldea i Inúu per la necessitat de potenciar el vessant comercial i de comunicació, sobretot de cara a l'exterior. La cònsol va assegurar que la tasca de Carles Pascuet, relacionada amb les feines d'acabament de les obres, «ha estat impecable», però considera que ara «cal un altre rumb, una altra manera de fer» per fer conèixer més la instal·lació. De cara al tancament de l'any, Marín va assegurar que durant els darrers dos mesos les xifres d'afluència han millorat, i que per tant el dèficit del 2013 podria no superar els tres milions d'euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT