PUBLICITAT

Esteve, 64è i lluny dels millors en el debut a la Copa del Món de DH

  • Mireia Gutiérrez assoleix un podi i una quarta posició FIS a Val Thorens
EL PERIÒDIC
BEAVER CREEK / VAL THORENS

Periodic
Foto: FAE

Kevin Esteve va acabar ahir 64è en el descens de la Copa del Món d'esquí alpí que es disputa a Beaver Creek (Estats Units). L'andorrà va finalitzar a 5,55s del millor temps, el d'Aksel Lund Svindal (Noruega), que va assolir un crono de 1min 44,50s. Per altra part, a Val Thorens, en dues curses FIS d'eslàlom, Mireia Gutiérrez va assolir el primer podi de la temporada amb una tercera posició, i una quarta en el mateix dia.

Esteve va passar amb +0.27s de retard en el primer pas de control, superant ja el segon i mig en el segon punt (+1.58s), i arribant gairebé als tres segons en el tercer (+2.90s). La seva punta de velocitat va ser de 104,8km/h. En la part final va acabar perdent els 5,55s definitius, amb un temps total en meta de 1min 50,05s Avui, Esteve disputa el supergegant de la Copa del Món, a la mateixa estació. Diumenge, Marc Oliveras competirà al gegant FIS de Loveland.

PODI PER A GUTIÉRREZ A VAL THORENS / Mireia Gutiérrez va disputar ahir dos eslàloms FIS a Val Thorens, on va finalitzar amb una 3a posició i una 4a. En el primer de la jornada, l'andorranava acabar 4a amb 24.64 punts FIS i un temps de 1min 28,56s en una cursa guanyada per la francesa Anne-Sophie Barthet amb 1min 27,26s. En el segon eslàlom del dia, va ser 3a en una carrera en què va marcar 20.79 punts FIS –es va quedar molt a prop de la millora de punts, ja que en la 5a llista FIS en té 20.06– amb un temps de 1min 30,90s, quan la guanyadora havia estat novament la francesa Barthet amb 1min 29,48s. L'andorrana va realitzar una primera mànega amb errades que la van perjudicar amb 45,93s que en tot cas va ser el quart millor registre. Després, en la segona el seu esquí va ser més polit per assolir el segon temps de la mànega amb 44,97s. «Llàstima que faig moltes errades en la primera mànega», va dir l'andorrana, per afegir-hi: «En la segona estic contenta perquè he fet una bona baixada». La pròxima cita, Copa d'Europa d'eslàlom a Paganella divendres 13.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT