PUBLICITAT

No hi ha pont festiu per al vòlei, el futbol i el sala

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Estem en el pont de la Puríssima d'Espanya però no hi ha descans per a la majoria de les lligues estrangeres. Ahir va ser el torn del River MoraBanc i avui el del CE Sant Julià de futbol sala i el Futbol Club Andorra –que tot i no haver-hi lliga han de recuperar un partit ajornat de l'octubre perquè havia partit de seleccions– a més del Club Vòlei Andorra. La lliga francesa de rugbi en la qual juga el VPC té descans i quant a la Lliga Nacional, tampoc hi haurà jornada però UE Sant Julià i FC Ordino recuperaran el partit que es va haver de suspendre la setmana passada a causa de la neu a l'Estadi Comunal.

URGEIX GUANYAR / El FC Andorra està en una situació crítica, en zona de descens, però un triomf aquesta tarda a Aixovall (16.00 hores) davant el Jesús i Maria podria permetre fins i tot sortir de la zona vermella. Seran baixa Manolo Jiménez, Somoza, Ildefons Lima i Xavi Gil arran del festival de targetes de la setmana passada en la derrota a Torredembarra. El matx serà una dura prova per als de Justo Ruiz.

El Sant Julià vol tornar a mirar cap amunt contra l'AECS l'Hospitalet (17.00 hores), un equip de la part baixa que no hauria de presentar problemes i a les 19.00 al Poliesportiu el CV Andorra rebrà l'Ushuaia Ibiza Voley de Xavi Folguera. Per acabar, diumenge al migdia a Aixovall la UE Sant Julià buscarà mantenir una ratxa de cinc partits sense perdre i recuperar el segon lloc de la taula contra un dels nouvinguts a Primera, l'Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT