PUBLICITAT

Cirque du Soleil s'instal·larà a PortAventura a l'estiu

  • Camp reconeix que afecta Andorra i que s'allargaran les negociacions
LFM
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Imatge de l'espectacle Scalada de Cirque du Soleil al Principat. Foto: ÀLEX LARA

Cirque du Soleil s'instal·larà el proper estiu a PortAventura amb el seu espectacle Kooza, segons va informar ahir el Diari de Tarragona. El ministre de Turisme, Francesc Camp, va dir ahir que ja sabia que Cirque du Soleil tenia la intenció de fer l'espectacle al parc temàtic català, i al mateix temps va reconèixer que afectarà a les negociacions d'Andorra amb la companyia: «és un element a tenir molt en compte» per decidir el retorn de la companyia canadenca al Principat l'estiu de l'any vinent. De fet, el proper espectacle de Cirque a PortAventura és un tema important «que s'ha afegit a la negociació» i que provocarà que aquesta «s'allargui una mica més del que teníem previst».

L'acord al que han arribat el Cirque du Soleil i PortAventura és de moment temporal, així ho ha informat el Diari de Tarragona en la notícia en què explica que durant els mesos de juliol i agost del 2014, la companyia representarà diàriament l'espectacle per a més de 2.400 persones. Ara bé, segons la mateixa notícia, la voluntat de les dues parts és que a curt termini, la companyia canadenca estableixi una seu permanent a PortAventura, similar a la que ja té a las Vegas.

Amb aquest acord, PortAventura es converteix en el primer resort d'Europa que acull un espectacle del Cirque du Soleil ja que fins ara només ha actuat en ciutats. Des del parc consideren que tenir al Cirque du Soleil els ajudarà a créixer en els mercats internacionals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT