Sanza i Bernadó no poden amb Fiz a la Cursa AnyósPark

ANYÓS

Un moment de la cursa, ahir. Foto: TONY LARA

Marcos Sanza i Toni Bernadó no van poder amb el gran favorit, Martín Fiz, en la Cursa Popular AnyósPark que es va disputar ahir amb fins solidaris. Els dos atletes internacionals andorrans van ser segon i tercer, respectivament, en una prova que en la primera edició ha superat les previsions, en aplegar 450 participants. Els tres corredors del podi van escapar-se en la sortida, van continuar junts fins a l'Aldosa i, quan passaven pel Prat Colat Bernadó, es va despenjar. Després de deu quilòmetres Fiz es va imposar en l'esprint dels últims metres per marcar un crono de 31min 46s, tres segons menys que Sanza i 50 menys que Bernadó. En la categoria femenina va imposar-se Sara Garcia, amb una marca de 43min 35s, segona va ser la internacional andorrana Sílvia Felipo, que va trigar 46min 7s i tercera, Pilar Gutiérrez, amb 47min 36s.

Pel que fa a la cursa de quatre quilòmetres, el guanyador va ser Manuel Barroso (18min 59s), que va superar per només un segon Jordi Solano i, per vuit, Jordi Jordana.

Després de l'èxit de participació l'organització ho voldrà repetir l'any vinent. Cal destacar també l'esforç dels bombers, que van córrer amb els 20 quilos de l'equipament, com a detall de compromís amb Càritas, i la Creu Roja Andorrana, a banda de la part de recaptació que rebran per diferents projectes.