PUBLICITAT

Marín, abans del debut a la WC: «Tinc ganes de podis»

  • «Començar bé dóna confiança», assegura l'andorrà des de Montafon
EL PERIÒDIC
MONTAFON / HOCHFILZEN

Periodic
Marín, l'any passat en una cursa de la Copa del Món Foto: AP Photo / Jacques Boissino

Avui és el dia que Lluís Marín estava esperant, el debut aquesta temporada a la Copa del Món de boardercross i amb la idea de fer el màxim: «Tinc ganes de fer podis». La cita és aquest matí a Montafon (Àustria), on espera tenir la primera oportunitat per obrir una temporada que considera «important»: «Començar bé dóna molta confiança».

«L'objectiu... és la primera carrera, tinc ganes de fer un bon paper. Tinc moltes ganes de fer podis aquesta temporada», va manifestar l'andorrà des de Montafon. Marín considera que per tenir una bona actuació ha d'oblidar-se de buscar una posició concreta, sinó fer el que sap fer: «No crec que hagi de tancar-me en buscar un resultat perquè si no em poso molta més pressió. El que he de fer és fer les meves accions, els moviments que sé». El rider creu que ha fet «molt bona pretemporada» i que, per tant, «si no sortís bé crec que no em puc recriminar res».

Per a aquest nou curs, Marín ha canviat el material, i n'està satisfet. «Fins ara és perfecte. Hem canviat coses, la taula és diferent, però estic bastant a gust». De fet, durant l'última estada que va fer a Finlàndia amb l'equip de França va tenir l'oportunitat de provar-ho. «A Finlàndia he tingut molt bones sensacions, després he estat una setmana sense taula i crec que m'ha anat bé».

2A PROVA DE LA COPA DEL MÓN DE BIATLÓ / Laura Soulié torna aquest matí a competir a la segona cita de la Copa del Món de biatló. La competició és a Hochfilzen (Àustria), amb la prova avui a partir de les 10.30h dels 7,5km sprint. L'andorrana hauria d'entrar entre les 60 primeres per classificar-se per a la cursa de persecució de 10km del pròxim diumenge. Soulié ocupa actualment la 43a posició de la general de la Copa del Món, amb 11 punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT