PUBLICITAT

Vinyes fa un quart i un primer lloc al CER

  • L'andorrana compleix amb l'objectiu previst i es manté líder en la D4 a falta de dues proves
EL PERIÒDIC
ALCANYÍS

Periodic
El Seat León dels germans Vinyes, ahir a Alcanyís. Foto: FOTOESPORT

L'estratègia dels germans Vinyes (Seat León) en el Campionat d'Espanya de Resistència no podia sortir millor. Havien planificat en la primera prova rondar el podi, i en la segona lluitar pel triomf. Dit i fet. Van aconseguir un quart i un primer lloc que manté Amàlia en la part més alta de la classificació en la categoria D4 i en la general, també en posició de podi.

Joan no va tenir rival durant tot el cap de setmana. En les sèries cronometrades Amàlia li va fer ombra marcant registres molt similars que rondaven els 2min 15s per volta, però no va poder mantenir el ritme en els entrenaments oficials i es va haver de conformar amb el quart millor temps. Però només havia estat un lapsus.

En la primera carrera els germans Vinyes van voler ser cauts, perquè no tenien opcions de triomf i com que havien previst la quarta posició van preferir no forçar en busca del podi. L'aposta va sortir perfecta, perquè en la segona es van situar primers ja en la sortida, i en aquesta posició es van mantenir sense veure en cap moment el mínim perill pel triomf.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT