PUBLICITAT

Mobilitat preveu l'entrada de 50.000 vehicles per la Puríssima

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Agència de Mobilitat preveu l'entrada de 50.000 vehicles durant els tres dies del Pont de la Puríssima, el 70% per la frontera del riu Runer i el 30% pel Pas de la Casa. El dispositiu de trànsit s'inicia avui a les 19 hores i finalitza el 8 de desembre a les 21 hores.

Mobilitat alerta que l'horari més desfavorable per accedir al Principat avui és de les 19 a les 23 hores per la frontera hispanoandorrana. Pel que fa a divendres i dissabte, el pitjor horari per entrar al país és de les 8 a les 15 hores per la frontera del riu Runer i de les 8 a les 11 hores per la del Pas de la Casa. Respecte a la sortida, l'horari més desfavorable és de les 16 a les 21 hores per les dues fronteres. Pel que fa al diumenge, es recomana no sortir per la frontera hispanoandorrana de les 10 a les 17 hores i de les 15 a les 20 per la frontera del Pas de la Casa.

Un total de 200 efectius participaran diàriament en el dispositiu especial. El Servei de Policia i els agents de circulació comunals s'encarregaran de la regulació del trànsit amb una presència contínua a la xarxa. La Policia reforçarà amb presència de motoristes els matins a la zona de Sant Julià i les tardes amb patrulles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT