PUBLICITAT

Càritas afegeix 20 nous punts a la campanya de recollida de joguines

  • Royo: «Si hem de continuar fent això és que les coses no pinten gaire bé per a tothom»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els impulsors de la campanya, ahir Foto: ÀLEX LARA

La campanya de recollida de joguines solidàries en favor de Càritas va arrencar ahir amb la incorporació de més d'una vintena de nous establiments que s'uniran a la iniciativa. Aquest any s'arriba a la 21a edició i les joguines es podran portar a les oficines de MoraBanc, a les perfumeries Júlia, al centre illa Carlemany i a RTVA. A més, també es podran portar peluixos a les tintoreries Núria i al poliesportiu d'Andorra durant els partits del BC River Andorra Morabanc els dies 29 de desembre i 3 de gener.

La campanya es va presentar ahir sota el títol Regala joguines, regala somriures. Fins al 3 de gener es poden dur les joguines als diferents punts de recollida, tot i que a partir del 27 o 28 de desembre ja es començaran a portar joguines a Càritas perquè els 24 voluntaris puguin fer-ne la tria i embolicar-les.

Segons va explicar el president de Càritas, Agustí Font, l'any passat van atendre 220 nens i nenes i van repartir unes 1.400 joguines. Font va afegir que es necessiten regals per a infants de totes les edats, des dels més petits fins als adolescents. Aquest Nadal, tot i que «és difícil de preveure», va indicar que amb el Banc d'Aliments s'han escampat més i «és possible que hi hagi més gent».

Com va manifestar un dels impulsors de la campanya, el periodista Òscar Royo, «si hem de continuar fent això és que les coses no pinten gaire bé per a tothom» i per això cal «remar tots en la mateixa direcció i donar un cop de mà».

La iniciativa està organitzada pel periodista mateix Òscar Royo, RTVA i MoraBanc i compta amb la col·laboració d'illa Carlemany, perfumeries Júlia, el BC River Andorra MoraBanc, Càritas Andorrana, La Fuga Producccions, el restaurant Don Denis, la Tintoreria Núria, Clean & Iron i els establiments Garrallà, entre altres. A més, la recaptació del quinto de la gent gran d'Andorra la Vella també es destinarà a la campanya, segons van explicar els seus responsables.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT