PUBLICITAT

Dorsal 352

  • El buggy del Dakar vola a Argentina mentre Llovera intensifica els compromisos televisius
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El buggy que pilotarà Albert Llovera al Dakar, just abans de l'embarcament cap a Argentina Foto: EL PERIÒDIC

El dorsal 352 ja és a la porta (finestra, per ser exactes) del buggy que pilotarà Albert Llovera al pròxim Dakar. El vehicle ja és embarcat cap a Argentina per ser en la pròxima cita amb el desert, i mentrestant el seu pilot, l'Albert, intensifica a casa els seus compromisos amb la televisió abans de agafar ell el seu avió el pròxim 28 de desembre.

Llovera viatjarà amb Lucas Cruz, copilot de Nasser Al-Attiyah, que tindran encara a Buenos Aires unes últimes sessions físiques per fer front a la competició. L'andorrà, per la seva part, ha fet una intensa preparació durant les últimes setmanes, i espera estar en condicions per quan comenci la batalla, el pròxim 5 de gener des de Rosario amb una primera etapa en què ja haurà de completar més de 800 quilòmetres.

Mentre tot això no arriba, l'agenda del pilot inclou promoció i entrevistes, i així els últims dies ha estat gravant per al canal Teledeporte un especial per al Dakar que serà emès el 18 de desembre. Abans, TV3 li dedicarà uns minuts, en un programa previst per al 13, mentre que la setmana passada va ser a Andorra la presentadora Samata Villar, del programa Conexión Samanta, filmant l'andorrà per un programa de discapacitat i tecnologia previst per a la nova temporada que s'iniciarà al gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT