PUBLICITAT

Meritxell serà per a vianants quatre dies aquest Nadal

  • Minguillón diu que la decisió satisfà a una majoria
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, va anunciar ahir que en resposta a la demanda feta per l’Associació de Comerciants de l’avinguda Meritxell, el Comú ha decidit tancar-la al trànsit els dissabtes 7, 21 i 28 de desembre i 4 de gener. El carrer serà per a vianants de les 17 a les 22 hores entre el carrer de la Unió i la plaça Rebés, tot i que en l’últim tram entre la plaça i el carrer Doctor Molines es permetrà la circulació en un sentit per donar accés als aparcaments de la zona. A més, el Comú també ha autoritzat el tancament del carrer de la Sardana durant la tarda el dia 23 de desembre. Minguillón va indicar que l’acord es va prendre el passat dilluns a la tarda en una reunió amb totes les associacions de comerciants de la parròquia, i que «satisfà majoritàriament a tothom», segons va informar l’ANA.
Tot i que l’Associació de Comerciants de l’avinguda Meritxell havia demanat de tancar tots els dissabtes de desembre i del 27 de desembre al 4 de gener, finalment el Comú d’Andorra la Vella va anunciar que s’autoritza que l’avinguda sigui per a vianants només durant quatre dissabtes. Minguillón va assegurar que la decisió es pren per «donar una experiència de compra diferent i perquè el turista pugui passejar i comprar més».
Com a novetat respecte a l’anterior tancament, la zona per a vianants s’allargarà fins a la plaça Rebés, per acostar els visitants al Centre Històric. Però el tram entre el carrer Doctor Molines i la plaça mantindrà el sentit nord obert a la circulació, per tal que els vehicles puguin accedir als aparcaments del Trillà i de Pyrénees, i permetre la mobilitat dels veïns del Roc dels Escolls. També es permetrà l’accés rodat a l’aparcament del supermercat Leclerc.
Minguillón va explicar que s’ha intentat que en beneficiar una zona no se’n perjudiqui una altra, i el tancament es farà en horari de tarda per causar els mínims problemes de circulació.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT