PUBLICITAT

Encamp aporta 15.000 euros i el Prat Gran al Terror Xperience de Gatzara

  • Divendres s'inaugura aquesta revisió del clàssic túnel del terror
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els actors de l'espectacle es maquillen abans de l'assaig d'ahir Foto: ANA

El muntatge del túnel Terror Xperience, que s'inaugura aquest divendres, està gairebé enllestit. El director de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, explica que tot i que les nevades van fer endarrerir una mica la instal·lació de la carpa al Prat Gran, ja només queden els últims detalls del passatge, i aquest mateix dimarts es farà un assaig general amb tots els actors per acabar de polir la vessant artística. Pifarré destaca que el recorregut tindrà una durada d'entre 18 i 20 minuts, molt superior als túnels del terror habituals, i que tindrà un total de 26 impactes «de primer nivell», per aconseguir que la gent passi «una estona amb tensió i alhora agradable», informa l'ANA'.

Gatzara Espectacles ultima els preparatius del túnel del terror que s'inaugurarà aquest dijous a Encamp, de 1.800 metres quadrats i una durada d'entre 18 i 20 minuts. La vintena d'actors que hi participen, la majoria d'Andorra, es preparaven aquest dimarts per dur a terme una prova pilot. Al mateix temps, l'equip tècnic està enllestint el muntatge de la carpa i dels diferents espais que alberga. El responsable del projecte, Pifarré afegeix que ja s'estan començant a vendre entrades, que de moment només es poden adquirir per Internet, però que s'espera que durant els pròxims dies s'incrementi la compra, gràcies a la posada en marxa de la campanya de comunicació i l'obertura dels punts de venda repartits pel país i de les taquilles del Prat Gran. També destaca que s'ha ofert als hotels la possibilitat de vendre paquets d'allotjament i entrada, i que també s'està estudiant fer un paquet per als restauradors de la parròquia, perquè puguin oferir un sopar i l'entrada al túnel del terror.

El túnel tindrà fins a 26 impactes i l'opció d'abandonar el recorregut en quatre punts, on hi haurà portes antipànic. A més, s'ha decidit que no hi hagi una edat mínima per accedir, sinó que el que es farà és no aconsellar-lo per als menors de 10 anys, tot i que no es prohibirà si van acompanyats pels seus pares. S'espera atreure entre 300 i 500 visitants diaris, i les entrades tenen un cost de 18 euros a taquilla i 15 euros si es compra anticipadament per Internet. De la seva banda, la consellera de Cultura i Socials del Comú d'Encamp, Olga Moreno, agraeix la confiança de l'empresa per haver escollit Encamp per estrenar el projecte, i ha desitjat que molta gent del país i de fora puguin gaudir de l'atracció. Moreno també recorda que el Comú ha fet una aportació de 15.000 euros, a banda de cedir l'espai del Prat Gran.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT