Llanos, tercer a la Copa Catalunya tot i canviar de pes

Les isobares que indiquen la pertorbació 'Oscar'.
Les isobares que indiquen la pertorbació 'Oscar'. | Servei Meteo d\'Andorra.
ESCALDES-ENGORDANY

El jove Iván Llanos va assolir el passat dissabte la tercera posició a la Copa Catalunya de judo, tot i haver pujat de categoria de pes. Llanos, que competia a -60kg, va vèncer el primer combat per ippon, va perdre el segon en quarts de final en un duel molt ajustat, i en la repesca es va imposar per ippon en els dos duels que va tenir, tancant així la seva bona actuació.

Així mateix, a la Copa Catalunya hi van participar també d'altres membres de l'equip júnior de la Fandjudo: Louis Moure i Fabián Ramos en -66kg, i Iván García en -73kg. Tant Moure com Ramos van vèncer només en un combat, mentre que García no va passar de la primera ronda.

TORNEIG FEMENÍ D'EIBAR / La Fandjudo també hi va ser dissabte passat a Eibar en la disputa del Torneig Internacional Femení de la localitat basca. Van obtenir medalles Iolanda Martínez com a segona classificada i Júlia Martí com a tercera. També hi van competir Sílvia Martínez, Irina Schliebach i Laura Servera.