PUBLICITAT

El CW Taurons rep el divendres el CN Hospitalet

  • El club treballa perquè al setembre l'equip cadet sigui a la lliga catalana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge d'un partit amistós dels Taurons al Complex d'Encamp Foto: TONY LARA

La feina que es fa des del Club Waterpolo Taurons Encamp-Pas de la Casa ha portat a què el pròxim divendres dia 6 es disputi a les 20.30h al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp un amistós entre l'equip sènior i el Club Natació Hospitalet de la Primera Catalana. Aquest és un nou pas del club del Principat per seguir tractant de tenir partits a més dels entrenaments que fan tres vegades a la setmana. Però, a més, l'entitat encampadana, que ja compta amb una base de més de 20 joves jugadors, pretén posar un equip cadet a la lliga catalana de la temporada 2014-2015, això és per començar el pròxim setembre.

Aquest pròxim divendres, els Taurons jugaran contra el CN Hospitalet un amistós en què és possible que tots dos equips intercanviïn jugadors per tal d'anivellar el matx. Aquest duel arriba gràcies a què el jove Artur Perera (21 anys), que militava als Taurons, es va incorporar al club català per entrenar i jugar amb ells. Ara Perera hi torna, però com a rival. «És el primer jugador que exportem», va dir ahir el director tècnic dels Taurons, l'holandès Frans Meurs. Actualment, l'equip sènior dels Taurons compta amb 18 jugadors que entrenen els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 20.30h a Encamp.

FESTA DEL WATERPOLO EL DIA 15 / A més d'aquest duel, el 15 de desembre des de les 10.30h Encamp acollirà també un duel entre la base dels Taurons i els joves que també hi juguen al Centre Esportiu d'Ordino. Serà un campionat social, també amb sèniors. Aquests enfrontaments serviran com a test per l'andorrà Xavi Cerro, que com a àrbitre FINA que és des de fa uns mesos, farà les seves pràctiques a la direcció del partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT