PUBLICITAT

Les baixes per sanció deixaran el FC Andorra amb 15 efectius

  • L'equip de Justo rep dissabte a Aixovall en «una final» el Jesús y María, que és un punt per sota
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Amb quatre expulsats –Manolo Jiménez, Ilde Lima, Xavi Gil i Àlex Somoza– en l'últim partit contra el Torredembarra (1-0), el FC Andorra té un panorama desolador per al pròxim duel a Aixovall contra el Jesús y María, dissabte vinent. El tècnic Justo Ruiz només podrà comptar amb 15 jugadors, perquè a més té complicat tenir l'ajuda del juvenil, que té compromisos també.

Aquest matx «serà una final» perquè els catalans són només un punt per sota dels andorrans, i tots dos equips el que volen és fugir de la zona de descens on són ara. «En dues jornades podríem sortir d'aquesta situació crítica, però si perdem dissabte ens ficaríem en un forat», reconeix Justo Ruiz, que ja assumeix com a normal el mal endèmic de les dificultats per tenir una nòmina de jugadors completa. «Som conscients que anava a ser una temporada complicada», va dir ahir el tècnic, que amb tot va dir que «no ha de ser una excusa».

En el passat matx contra el Torredembarra, l'Andorra va acabar amb set jugadors perquè a la mitja hora de joc l'àrbitre va expulsar Manolo Jiménez per doble groga en assenyalar una falta i considerar les protestes del jugador. Després, ja en la segona meitat va mostrar vermella directa Xavi Gil per interpretar que era l'últim jugador, i ja en el 89, quan l'Andorra defensava una falta en contra deixat «cinc o sis jugadors en fora de joc», el col·legiat no va xiular la infracció i va deixar seguir, arribant així el gol. Les protestes van acabar amb ball de targetes i Lima i Somoza amb vermella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT