PUBLICITAT

Policies del país, en una formació de frau documental

  • Quatre noves motocicletes pel Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les noves motocicletes. Foto: POLICIA D'ANDORRA

Un total de 44 persones del Cos de Policia d'Andorra, del Servei d'Immigració, de Passaports i la directora d'Interior, han participat en una formació en matèria de frau documental a França. Aquesta formació s'emmarca en la col·laboració existent amb la Policia nacional francesa, i té com a objectiu que els participants obtinguin coneixements sobre falsedats en documentació, incloent reglamentació transfronterera, diferents suports de documents, elements de seguretat adoptats, tipus de manipulacions, metodologia de control i exercicis pràctics d'anàlisi.

Tal i com va informar ahir la Policia, la formació va anar a càrrec de quatre membres de la Direction départamentale de la police aux frontières des Pyrénées Orientales de França, i el curs s'ha desenvolupat en tres setmanes, del 14 al 18 d'octubre, del 4 al 8 de desembre i del 25 al 29 de novembre.

L'acte de cloenda es va celebrar divendres passat i es van lliurar els diplomes acreditatius als participants.

D'altra banda, aquest mateix divendres el Cos de Policia va rebre quatre noves motocicletes per incorporar al seu parc mòbil, destinades al Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit. Les motocicletes BMW F 800 GT, estan retolades i incorporen elements propis per a la tasca policial. A més, des de la Policia van destacar que suposen un avenç pel que fa a la seguretat i maniobrabilitat dels efectius. Les quatre motocicletes entren a formar part del parc automobilístic del Cos, que actualment passa a ser de vuit motocicletes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT