PUBLICITAT

Després de la tempesta arriba... el Nadal

  • Parades de temàtica nadalenca i una pista de gel per donar la benvinguda a les festes
CLARA GARNICA
LA MASSANA

Periodic
Unes dones miren la parada nadalenca, ahir al mercat Foto: TONY LARA

Després d'un dissabte de color gris al cel i de blanc al terra, la Massana es va llevar ahir amb un sol radiant que va permetre que el Mercat de Nadal, inaugurat divendres passat, lluís amb tot el seu esplendor. Sota la música de cançons nadalenques, el mercat es va anar animant a mesura que avançaven les hores matinals i també anaven acabant la jornada els esquiadors.

El mercat és el tret de sortida a les festes de Nadal a la parròquia massanenca. Un Nadal que de moment es presenta de postal, amb neu a les muntanyes, fred i un total de 22 parades venent articles de regal, de decoració (la majoria, evidentment, nadalenca) i també complements per abrigar-se pel fred d'aquests dies. I per entrar en calor, molts també van optar per omplir la panxa amb diversos productes tradicionals d'alimentació disponibles al mercat.

Però el que més animat de tot estava era la pista de gel, ubicada al bell mig de la plaça de les Fontetes. Sempre amb patinadors, la gran majoria ben joves, que anaven donant voltes mentre els adults compraven o els observaven.

El mercat es va inaugurar divendres passat, coincidint amb l'encesa de llums de Nadal de la plaça de les Fontetes i una cantada dels Petits Cantors Lliures. La consellera de Cultura, Jael Pozo, va destacar durant la inauguració que el que s'ha buscat és donar valor afegit a aquest esdeveniment, amb una programació cultural atractiva. L'objectiu, va indicar divendres a l'ANA Pozo, és que la gent «s'ho passi bé i que els actes atreguin a tot tipus de públic, que el mercat sigui de tots».

El mercat s'atura durant els propers dies per tornar a engegar motors el proper dijous, dia abans del Pont de la Pursíssima. Per llavors s'ha programat un concert de Carles Cases. Divendres serà el torn de Laura Simó i Jordi Barceló. Tancarà les seves portes el proper diumenge 8 de desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT