PUBLICITAT

Una quinzena de parades, al mercat de segona mà

EL PERIÒDIC
CANILLO

Un total de quinze parades van participar ahir al matí al mercat de joguines de segona mà a l'edifici del Telecabina de Canillo. Tal com va explicar la responsable del Departament de Cultura del Comú i organitzadora de l'esdeveniment, Marinette Pouzzo, «hi havia molts més participants inscrits, però a causa de les nevades de dissabte es van desapuntar a última hora».

Amb l'objectiu de diferenciar-se de la resta de mercats de Nadal d'altres parròquies, aquest any el mercat de Nadal de Canillo s'ha centrat en les joguines de segona mà. Així, la quinzena de parades van oferir puzles, jocs de taula, joguines i llibres per a nens, i també alguns productes de pastisseria. Pouzzo va explicar que el fet que una dotzena de parades es desapuntessin a última hora va fer que els visitants «passin, facin una volta i se'n vagin, perquè hi ha menys varietat de productes que l'any passat i per tant els compradors s'entretenen menys».

El proper mercat que s'organitzarà a la parròquia serà el mercat de l'esport, que estava previst per a la setmana anterior però es va haver d'anul·lar, i que celebrarà febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT