PUBLICITAT

Aigua andorrana abans d'acabar l'any i a 31 cèntims

  • Aigües d'Arinsal produirà ampolles d'1,5 i de 6 litres
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'etiquetatge d'Aigües Arinsal Foto: ANA / N.M.

L'Aigua d'Andorra, de la font d'Arinsal, tornarà a estar al mercat a finals d'any i a un preu «mig» respecte el seu sector, segons el gerent d'Aigües d'Arinsal, Andreu Vilarrubla. Així ho va anunciar en el marc de la inauguració de l'empresa, que es va fer dissabte al poble aprofitant el dia de Sant Andreu, patró d'Arinsal.

El gerent va explicar que li hagués agradat poder tenir en marxa la producció per a aquesta data, però que falten per acabar d'ajustar algunes màquines, perquè «n'hi ha vint, i cada cop que falla una s'han de parar totes». Cal acabar d'ajustar que totes les ampolles tanquin bé, que les etiquetes quedin ben enganxades, etc, i fins que el producte no estigui perfecte no es podrà trobar al mercat.

Tot i així, espera que en el propers dies es puguin llençar al mercat les ampolles d'1,5 litres, a un preu aproximat de 31 cèntims d'euro, i les de sis litres, a un preu que podria ser d'1,10 euros, va informar l'ANA.

Aigua d'Andorra, Font d'Arinsal –aquest és el nom complet i oficial–serà distribuïda per Caves Andorranes, i per això Vilarrubla va indicar que es podrà trobar «a les botigues d'alimentació de tot el país, i també en restauració». L'aigua que es comercialitzarà s'ha de caracteritzar per la seva qualitat, per ser aigua de mineralització dèbil, «molt ideal i molt bona». És per això que no es preveu que hi hagi una marca blanca, i el preu es trobarà en un nivell mig del que hi ha al mercat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT