PUBLICITAT

Andorra tancarà l'any amb un PIB negatiu

  • Cinca confia que la tendència canviarà al 2014 i creixerà al 2015
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cinca i Terribas, ahir durant l'entrevista Foto: ANA / N.M.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, preveu que el 2013 s'acabarà amb un PIB negatiu tot i que confia que al 2014 la tendència canviï i al 2015 ja es registri un creixement. Així ho va manifestar ahir en una entrevista al programa el Matí de Catalunya Ràdio, que es va emetre des d'Andorra. Cinca també va parlar de l'entrada de capital estranger, assegurant que els diners que arriben a Andorra són legítims i que s'han produït molt poques demandes d'informació des d'Espanya.

D'altra banda, durant aquesta entrevista Cinca va dir que «no puc concebre que no hi hagi la possibilitat que tothom pugui votar sobre el seu futur» en resposta a una pregunta de la periodista Mònica Terribas sobre si creu que els catalans han de tenir el dret a decidir sobre el seu futur. Durant l'entrevista Cinca va afegir que el que no entrarà a valorar és el fons de la qüestió. En aquest sentit, va manifestar que és una qüestió dels catalans i que respectaria la decisió que en sorgís.

Finalment, Cinca va parlar sobre la figura del copríncep respecte a temes com el matrimoni homosexual i l'avortament. El ministre creu que cal tenir la capacitat per negociar amb les institucions un equilibri entre el que pot ser el desig d'una part del poble i el desig de mantenir les institucions. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT