PUBLICITAT

Fer la rotonda al revés

  • Xoc frontal després que una dona entrés en sentit contrari al punt rodó de les Dos Valires H Un home amb una retroexcavadora cau al riu
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'estat em què van quedar els dos vehícles, ahir a la rotonda. Foto: TONY LARA

Una furgoneta amb matrícula andorrana, presumiblement provinent de la Massana, va accedir a la rotonda de la sortida oest del túnel de les Dos Valires en sentit contrari al de la marxa, pels volts de les sis de la tarda, i va topar frontalment amb un utilitari, també de matrícula andorrana, que pujava en sentit correcte.

La topada es va produir al carril interior de la rotonda, entre les sortides cap al túnel de les Dos Valires i cap a la Massana. Els dos conductors implicats van resultar ferits lleus i, després de ser atesos a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell van ser donats d'alta poc després. El dispositiu dels bombers al lloc dels fets va involucrar a un vehicle d'excarceracions i un de foc, a més d'un vehicle d'assistència, que es van dedicar a tasques de neteja i retirada dels vehicles. A causa de l'accident es van produir retencions.

També a la Massana, però en aquest cas al matí, el conductor d'una retroeexcavadora va resultar ferit després que el seu vehicle caigués al riu a la costa de Casa Teixidó. Els fets van passar al voltant de les 10 del matí i l'home, de 58 anys, va quedar atrapat a la cabina, per la qual cosa els Bombers el van haver d'extreure amb l'ajuda de cordes i tirolines, va informar l'ANA.

Segons va comunicar el Cos de Bombers, l'home va ser traslladat a l'Hospital conscient, amb hipotèrmia i un fort cop a les costelles. El cap de guàrdia va comunicar que el treballador es troba en pronòstic reservat i pateix un traumatisme toràcic, un traumatisme cranial lleu, i una mica d'hipotèrmia. Durant el dia d'ahir va romandre a urgències per practicar-li més proves.

Les tasques d'excarceració van ser complicades i es van allargar al voltant de mitja hora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT