PUBLICITAT

L'òptic francès Alain Afflelou obre la primera botiga al país

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La franquícia òptica líder a França, Espanya i Europa obre avui les portes de la seva primera botiga a Andorra, al centre comercial Illa Carlemany. Amb motiu de l'obertura, la botiga anuncia en un comunicat que regalarà 100 ulleres graduades als primers 100 clients que la visitin. «Amb aquesta acció, els ciutadans podran adquirir de manera gratuïta ulleres de la col·lecció Alain Afflelou amb vidres graduats».

La directora general d'Alain Afflelou Espanya, Eva Ivars afegeix que «estem molt il·lusionats de desembarcar a Andorra i per celebrar-ho vam pensar que no hi havia una millor manera que regalar el nostre producte de qualitat amb la finalitat de mostrar al client andorrà la nostra preocupació per a la seva salut visual».

Fa deu anys que la firma francesa va arribar a Espanya i des d'aleshores ha experimentat un creixement constant. Avui compta amb 265 òptiques repartides por la geografia espanyola. La clau de l'èxit d'Alain Afflelou és oferir als consumidors productes innovadors i de qualitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT