PUBLICITAT

Prova de foc per al líder en una pista inexpugnable

  • El River MoraBanc visita Oviedo, que fa un any que no perd al Pumarín
  • L'americà, tranquil, afirma que sap l'antídot: «Necessito fer un bon partit»
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Green amb la pilota, en un atac del River contra el ?Breo', al Poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

El partit d'avui entre l'Unión Financiera Oviedo i el River Andorra MoraBanc (19.30 hores) promet espectacle i emocions fortes. El líder, invicte a domicili, té una autèntica prova de foc contra un debutant en la categoria que està deixant grans sensacions i que té del seu pavelló un fortí inexpugnable. L'última vegada que va perdre a El Pumarín va ser el 24 de novembre de l'any passat quan encara militava a la LEB Plata.

En aquest curs han caigut a Oviedo el Melilla, el Lleida, el Navarra i el Barça B. L'equip de Guillermo Arenas té una mitjana demolidora davant el seu públic: 92 punts a favor, 72 en contra. Ha guanyat dos partits de 12 punts, un de 27 i un de 29.

Aquests números, però, no sorprenen a Joan Peñarroya: «Sabem on anem. Al marge dels resultats, m'agrada especialment aquest equip per la seva manera de jugar. És el local més solvent de la categoria i juguen en una pavelló petit, amb la gent molt ficada i a sobre estan en una situació de trempera que els fa més perillosos», va alertar el tècnic del River MoraBanc.

Una victòria suposa per al River mantenir-se una setmana méslíder en solitari, amb la possibilitat d'obrir un forat de dos partits amb els seus màxims perseguidors –Lugo, Palència i Corunya–; per a l'Oviedo, assentar-se en la zona de play-off i posar-se a un partit del primer lloc.

El duel apunta a un marcador alt. S'enfronten els dos equips amb més anotació i més percentatge d'encert en el llançament. Dos equips als quals els agrada jugar marcant un alt ritme de joc. Dos equips, com assenyala Peñarroya: «Amb similituds en moltes situacions de joc». El tro està en joc tot i que el tècnic del conjunt andorrà va voler transmetre tranquil·litat: «El rival està estudiat. Sabem que té grans moments d'encert, que és el més agressiu [i el que més personals té] amb moments elèctrics en els quals et poden fer mal amb la confiança que els ha generat estar més d'un any invicte a casa... Però nosaltres sabem que si fem les coses bé, com sempre dic, tindrem opcions fins el final».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT