PUBLICITAT

Green admet una crisi de tir tot i tenir millors xifres que al Lucentum

I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Shawn Green va sorprendre ahir fent autocrítica amb la seva trajectòria al River Andorra MoraBanc. Suma ja vuit partits de lliga a les ordres de Joan Peñarroya, millorant els números que havia fet la temporada passada al Lucentum tant en l'inici de la fase regular com en els 26 partits que la composen. Però no està del tot satisfet amb sí mateix. Admet que té una crisi de tir: «En defensa ho estic fent bé però en el tir no, tot i que tampoc no em preocupa. Necessito fer un bon partit i ja està».

Green no es conforma amb aquesta situació i ahir va assegurar que vol canviar la dinàmica: «Cada dia faig una sessió extra de tir després de l'entrenament. Confio en mi, tornaré a estar bé en atac».

Les declaracions de l'americà del River MoraBanc es contradiuen a les estadístiques que té respecte a les vuit primeres jornades de la temporada passada amb el Lucentum perquè ha millorat en tot tret dels tirs lliures, que manté un 100%. En punts està més amb una mitjana d'11,1 punts per partit, pels 6,8 de l'any passat a aquestes altures. De fet està tenint més protagonisme i encert en tirs de 2 –gairebé el doble d'intents–, i de 3 i de camp–una mica més– tot i jugar en un River MoraBanc que compta amb quatre jugadors més que superen els deu punts de mitja.

DE MENYS A MÉS / Les estadístiques de Green al Lucentum també demostren que va anar de menys a més. Va millorar totes les facetes –punts, tirs de tres, tirs de camp, rebots i valoració– tret dels tirs de dos i els tirs lliures.

PEÑARROYA EL DEFENSA / Preguntat sobre les declaracions de Green, Peñarroya no va dubtar en defensar-lo: «Que falli tirs és el que menys em preocupa. Està fent moltes coses que no surten en les estadístiques, que ens ajuden, i molt, a guanyar els partits. L'encert ja li arribarà».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT