PUBLICITAT

Soulié veu opcions d'assolir el quart lloc a l'Europeu

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Soulié, en la presentació de la FAM amb els sènior al fons, ahir. Foto: TONY LARA

L'equip d'hivern de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va presentar-se ahir amb optimisme. Els tres premiats en la Nit de l'Esport és, segons va afirmar Carlo Ferrari, «una gran manera de començar la temporada».

I és que la competició marcada en vermell per a l'equip nacional d'esquí de muntanya és l'Europeu que es disputarà a Vallnord a mitjan de febrer en un nou format amb només la cursa individual i la vertical. La directiva Nani Duró no va negar que amb la gran progressió a nivell esportiu que ha viscut Andorra en els darrers anys, amb dades que demostren que cada vegada hi ha menys diferències de temps amb els primers, «podem aconseguir no només un podi, sinó una victòria». Paraules que va recolzar Ferrari afegint que «hi haurà més pressió, però també competirem en el nostre terreny».

El seleccionador, Jacques Soulié, també va respirar optimisme en indicar: «L'objectiu és el cinquè lloc per països [rècord d'Andorra] o fins i tot, qui sap si el quart». Cosa complicada perquè davant hi ha les superpotències Itàlia, Suïssa, França i Espanya, i penalitza en les puntuacions no tenir corredores cadets i júniors.

Inka Bellés dóna el salt a l'equip sènior, format per Ludovic Albós, Ferran Vila, David Albós, Jordi Solé, Xavier Areny i Sophie Dusautoir. L'Espanyol serà el calendari que seguiran els nois. Les noies faran Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT