PUBLICITAT

La Lliga Nacional de futbol es queda sola al Principat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Només la Lliga Nacional oferirà esport aquest cap de setmana al Principat, si les previsions de mal temps no es compleixen. El CV Andorra no juga, El FC Andorra viatja a Torredembarra, El CE Sant Julià juga a la pista de l'Hospitalet Bellsport i el VPC visita el camp del Villeneuve.

FUTBOL - Quatre primers contra quatre últims.

Demà, els quatre primers classificats de la Primera Divisió Nacional jugaran contra els quatre últims, en una jornada que destaca perquè un partit de Lliga es torna a jugar a l'Estadi Comunal cinc anys després. UE Sant Julià i FC Ordino es mediran a les 12 del migdia, a la mateixa hora que jugaran FC Lusitans-CE Principat a Alàs i Inter Club d'Escaldes-FC Santa Coloma a Aixovall, on tancarà la vuitena jornada l'FC Encamp-UE Santa Coloma a les quatre de la tarda.

RUGBI - Villeneve-VPC, duel entre els dos colíders.

El VPC visitarà demà el camp del Villeneuve (15.00 hores) en un partit transcencental entre els dos colíders de la Promoció d'Honor. Mentre l'equip de Martínez voldrà refer-se de la primera derrota a domicili de fa dues setmanes a Ramonville, els locals han guanyat els quatre partits que han jugat a casa i amb el punt de bonus ofensiu.

AVUI - FC Andorra i Sant Julià, a aixecar el vol.

El futbol i futbol sala omplen el dia, tot i que tant Andorra com Sant Julià juguen a domicili; irregulars en aquest inici de lliga, buscaran aixecar el vol. L'Andorra juga a Torredembarra (16.30 h.), que porta quatre partits sense perdre i el Sant Julià visita un Bellsport (20.15) que suma cinc derrotes seguides.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT