PUBLICITAT

The Banker premia MoraBanc com a banc de l'any d'Andorra

  • És la tercera vegada que el banc rep aquest reconeixement
EL PERIÒDIC
LONDRES

Periodic
El president de MoraBanc, Francesc Mora i el conseller delegat, Gilles Serra Foto: MORABANC

moraBanc ha estat designat com a banc de l'any 2013 a Andorra per la prestigiosa revista The Banker, editada pel Grup The Financial Times. És la tercera vegada que el banc rep aquest reconeixement internacional en els darrers cinc anys.

El president de MoraBanc, Francesc Mora i el conseller delegat, Gilles Serra van recollir el premi ahir en una gala celebrada a Londres, en la qual van assistir representants dels bancs més importants del món. Per Francesc Mora, «rebre aquest premi tres cops en les darreres cinc edicions és un aval per part del sector que estem fent les coses bé. La nostra visió d'una banca de caràcter modern però amb valors conservadors ha tingut el seu reconeixement, un reconeixement que jo vull fer extensiu als nostres clients i a la feina de tots els nostres professionals».

De fet, el jurat del premi The Banker va reconèixer, en el cas d'Andorra, l'aposta de MoraBanc per donar resposta davant dels canvis en l'entorn. També va destacar l'obertura de negoci a nous mercats. En aquest 2013, les oficines de Dubai i Uruguai s'han afegit a les que MoraBanc ja tenia a Miami i Zuric.

Aquesta capacitat d'adaptació va ser especialment valorada per ser compatible amb un estil de fer banca familiar, tradicional i prudent que ha permès a MoraBanc mantenir-se com el cinquè banc més solvent d'Europa segons la pròpia revista The Banker, amb un ràting A- per part de Fitch.

Tota aquesta estratègia bancària es basa en un fort compromís amb Andorra com a país i com a plaça financera en què el banc hi té ubicat el seu centre de negoci principal.

Un altre factor que va portar al jurat a premiar MoraBanc va ser la seva dedicació al client amb eines de gestió per donar resposta a les seves necessitats, fins i tot anticipants'hi.

En definitiva, fent tot el necessari per la seva tranquil·litat. Aquesta línia d'actuació queda plasmada en l'èxit de la campanya de comunicació «Estigues tranquil» que també va estar valorada pel jurat com un missatge encertat en moments de canvi.

En el darrer exercici, MoraBanc s'ha consolidat com el cinquè banc més solvent d'Europa, segons The Banker, amb una ràtio de solvència del 32%. La seva solidesa queda palesa en la ràtio de liquiditat que arriba al 76% i la d'eficiència que és del 41,30%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT