El 'noubecat' González debutarà com a sènior al Català

ESCALDES-ENGORDANY

Jorge González, que ha entrat en el vuitè cicle de les beques d'Alt Rendiment Andorrà com a jove promesa del taekwondo, debutarà aquest cap de setmana en la categoria absoluta en el Campionat de Catalunya que es disputarà a Barcelona, al qual hi haurà també Jèssica Rovira en competició.

Ho faran una setmana després de la disputa del Català infantil, en el qual la base del TC Andorra va tornar amb un botí de quatre ors, una plata i dos bronzes. L'equip andorrà va estar format tot per 18 lluitadors en una competició amb xifra rècord, que va aplegar 1.115 participants de 97 clubs de la comunitat veïna.

Va començar la jornada perdent a la primera una de les nostres favorites, Naiara Liñán, pero després es va arreglar amb la brillant actuació de Aida Lupiañez, que va guanyar totes les seves rivals i es va proclamar campiona. També van guanyar l'or guanyant quatre combats Miguel Martí, Biel Ruiz i Abdul Taouil; Kilian Perez va guanyar la de plata; i Prince Mir i Ezoe Alberola el bronze.