PUBLICITAT

Apel·lació accepta el recurs del Cevalls i li torna els quatre punts de la sanció

  • Va vèncer el Sant Feliu sense tenir les fitxes en regla però havia avisat amb antelació
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

L'Andorra HC Cevalls va debutar en lliga davant el Sant Feliu el passat 20 de setembre. Va ser davant el Sant Feliu al Pavelló Comunal i sense tenir les llicències federatives en regla. Necessitava el segell de la Territorial de Lleida però aquesta vegada no es va poder realitzar la gestió abans de l'inici de la lliga i els dies previs a la disputa del partit l'entitat tricolor va posar al corrent de la situació a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA), qui va donar el seu consentiment de jugar si resolien el tema en la següent setmana.

L'equip de Juan Sebastián va complir; va guanyar aquell partit per 6-5 i validant les fitxes en els dies posteriors, però l'àrbitre, també alertat, ho va indicar a l'acta i el Comitè de Competició va actuar sancionabt el club andorrà amb la derrota més un punt de càstig. Quatre en total.

Sorprès per la decisió, el Cevalls va recórrer al Comitè d'Apel·lació i aquesta setmana ha rebut la resposta: es revoca la sanció de quatre punts, deixant-la en una amonestació federativa, que serà d'una multa simbòlica de 100 o 200 euros. La sentència és parcial, ja que hi ha deu dies perquè algú recorri. Si tot acaba bé, el Cevalls passa a ser segon a tres punts del líder Folgueroles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT