PUBLICITAT

Jordan i Aguareles, tres setmanes als Estats Units

  • En biatló, s'ajorna pel mal temps la individual de 15km a avui al migdia
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordan, Visa i Maestre, que ahir van signar l'acord de col·laboració entre FAE i 360eXtrem, i Diaz Foto: FAE

Scotty Jordan i Carlitos Aguareles, riders de freestyle, viatgen avui als Estats Units on seran les pròximes tres setmanes per acabar de perfilar els nous trucs que han estat practicant lluny de la neu. Hi seran fins la primera prova de la Copa del Món, a Cooper Mountain, el pròxim 18 de desembre i on només hi podrà competir Jordan perquè la FAE només té, de moment, una plaça.

«Veurem si pot estar entre el Top 30 quan siguem allà», va dir el tècnic Guy Diaz, que creu que el potencial hi és, però falta saber si la posada en pràctica del que s'ha entrenat serà la correcta sobre la neu.

RENOVACIÓ DE L'ACORD AMB 360 EXTREM / La FAE i 360eXtrem van signar ahir la renovació de l'acord de col·laboració entre les dues parts per mantenir l'activitat dels esquiadors de la federació i la promoció del freestyle. A l'acte hi van assistir Àlex Maestre, director general de 360eXtrem, i Carles Visa, director tècnic de la FAE.

AJORNADA LA COPA DEL MÓN DE BIATLÓ / A Oestersund s'havia de disputar ahir la prova dels 15km individual amb presència i debut a la Copa del Món de Laura Soulié, però es va ajornar a avui (13.15h) pel mal temps. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT