Soulié obre la Copa del Món amb la individual

• En esquí alpí, a Geilo, Àxel Esteve millora punts en eslàlom i acaba 18è
OESTERSUND / GEILO

Laura Soulié, en una competició de la temporada passad Foto: ZOOM AGENCE

Arriba la Copa del Món de biatló. Laura Soulié està un any més davant de la seva competició més exigent, i la que li demana la Federació per estar entre les 30 primeres en aquesta competició, i entrar a les mass start. La primera prova és avui, a Oestersund, amb els 15 quilòmetres individuals.

Laura Soulié disputa des d'avui la Copa del Món d'Oestersund, primera IBU World Cup de la temporada. La cita es va obrir diumenge passat amb la prova de relleus mixta on ella no va poder competir, obviament, i continua avui amb la prova dels 15km individuals. Així, la pròxima cita de l'andorrana serà el pròxim divendres amb els 7,5km en la modalitat sprint.

ESQUÍ ALPÍ: ELS JOVES, A GEILO / Ahir es va disputar el segon eslàlom de Geilo (Noruega), amb millora de resultats per part del conjunt de l'equip de la FAE, tant en categoria masculina com en femenina. En nois, Àxel Esteve va assolir la 18a posició realitzant a més una bona segona mànega en què es va situar 15è del parcial, amb uns registres amb els seus rivals molt ajustats. Al final, la 18a posició global el va aportar 35,93 punts FIS amb un crono de 1min 36,40s. Esteve va rebaixar d'aquesta manera punts, ja que tenia 41,03.

Per la seva part, Robert Solsona va marcar 55,59 punts FIS amb un temps de 1min 39,41s per acabar 30è, mentre que Matias Vargas va estar 56è amb 1min 44,86s i 91.18 punts FIS. Una mica més al darrera, Jan Sasplugas va debutar amb 112.67 punts, 1min 48,15s i la 66a posició, mentre que el mateix va fer Kevin Courrieu, 69è amb 1min 48,81s i 116.98 punts FIS. Arnau Puig no va acabar la segona mànega.

Pel que fa a l'equip femení, Carmina Pallàs va ser 20a amb 51.71 punts FIS –tenia 73.60 en la 5a llista. Sara Raméntol va estar 28a amb 61.76 punts FIS –tenia 91.50. Per la seva part, Sissi Hinterreitner va caure en la primera mànega però va poder acabar i al final va marcar 114.49 punts FIS per ser 50a.