PUBLICITAT

Gutiérrez es queda a una posició de puntuar a la Copa d'Europa

  • ?Mimi' acaba l'eslàlom a onze centèsimes de l'austríaca Kappaurer, que marca el tall amb el 30è lloc
EL PERIÒDIC
LEVI / GEILO

Periodic
Gutiérrez, durant l'eslàlom de la Copa del Món de la passada setmana Foto: Christophe PALLOT / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez es va classificar ahir 31a en el segon eslàlom de la Copa d'Europa de Levi, cita que tancava les curses europees a l'estació finlandesa. L'andorrana va quedar-se a només una plaça de les 30 que puntuen en la competició continental. Mimi, va marcar un crono d'1min 51,19s i va acabar a només 11 centèsimes de la 30a posició, ocupada l'austríaca Elisabeth Kappaurer (1.51.08).

La primera espasa andorrana va fer una primera baixada correcta amb un temps de 55,53s i una segona millor amb 55,66s, per recuperar posicions. Cal destacar que Gutiérrez ha sortit amb el dorsal 61 i per tant va aconseguir recuperar moltes posicions en una pista bastant afectada pel pas de la resta de corredores, a més de sumar 28.42 punts FIS. Carles Visa, director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), va ser clar: «Aquest és el bon camí que esperem d'ella. Estem en la línia del que estem buscant». La guanyadora va ser la noruega Mona Loeseth.

ESTEVE I PALLÀS, ELS MILLORS A GEILO / A Noruega, en l'estació de Geilo, també va haver-hi activitat ahir, amb l'eslàlom del Nacional júnior en el qual hi havia representants dels equips masculí i femení de la FAE. Els més destacats van ser Àxel Esteve i Carmina Pallàs.

Esteve va finalitzar el 27è amb un temps d'1min 38,19s i 44.64 punts FIS, perdent algunes posicions en la segona mànega –48,61s– respecte a la primera –49,58s. «No ha sabut interpretar bé la segona mànega», va indicar el sempre exigent tècnic Marc Gutiérrez, qui va afegir: «Esquia massa metres, però si aprèn de l'errada pot ser molt bo per al futur».

Robert Solsona va ser el 32è amb 1min 39,34s i 52.12 punts FIS en el que ha estat una cursa correcta de l'andorrà. Tot i que en la primera comet «massa errades», segons Marc Gutiérrez «és l'únic que ha sabut esquiar aquest traçat de la segona mànega». Josh Alayrach va ser desqualificat en la segona mànega i en fèmines Pallàs va finalitzar la 21a anant de menys a més: «la primera mànega la va afrontar amb respecte perquè tornava de la lesió», va admetre el tècnic David Fillet, «i en la segona ha millorat» per obtenir 56,05 punts FIS. Sara Raméntol i Sissi Hinterreitner van caure en la primera mànega.

Avui, segon eslàlom a Geilo amb els mateixos corredors més tret d'Alayrach, a més de Kevin Courrieu, Jan Sasplugas, Arnau Puig i Matias Vargas. Gabi Barios causa baixa perquè s'ha dislocat l'espatlla dreta i té per un mes i mig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT