PUBLICITAT

Una avaria a Jerez comdemna Cardelús

  • El pilot andorrà acaba la temporada i ja pensa en aconseguir suport per a la següent
EL PERIÒDIC
JEREZ

Periodic
Xavi Cardelús Foto: EL PERIÒDIC

Xavier Cardelús no va poder tancar la temporada del CEV Repsol de Moto3 amb un bon resultat a causa d'una avaria en el motor de la seva FTR que no li va permetre continuar quan tot just estava cobrint la quarta volta de la cursa que es va disputar diumenge al circuit de Jerez.

L'andorrà havia fet una bona sortida remuntant posicions a les dues primeres voltes i rodant amb facilitat en els temps aconseguits als entrenaments. Estava en un grup nombrós, però el motor de la moto va dir prou a causa d'un problema amb el pistó i aquí es van acabar la cursa i la temporada per al pilot del Cardelús Racing Team.

Cardelús va valorat el que havia passat: «Estic decebut perquè crec que ho podia haver fet força bé i sobretot perquè no he pogut acabar la cursa. Està clar que les avaries també formen part de la competició, però sempre costa assumir-les». El pilot andorrà va analitzar la seva actuació: «Tant la sortida com les primeres voltes han estat bones. Ara ja no val de res lamentar-se perquè no podem fer marxa enrere. La temporada ha acabat i hem de planificar la pròxima i aconseguir els millors mitjans tècnics i humans per poder fer bons resultats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT