PUBLICITAT

Comença la història en blanc

  • Grandvalira obra les pistes amb gruixos de neu d'entre 80 i 170 centímetres
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moment de l'obertura de les pistes de Grandvalira el passat dissabt Foto: GRANDVALIRA

Grandvalira ha avançat aquets any l'inici de la temporada 2013-2014 amb un cap de setmana de regal per als seus clients. L'obertura especial d'aquest cap de setmana és la més matinera des de la temporada 2008-2009. Les intenses nevades dels últims dies van permetre al domini andorrà inaugurar més aviat del previst i regalar aquest cap de setmana extra.

Així doncs, el passat cap de setmana Grandvalira va obrir gratuïtament no només pels posseïdors del forfet de temporada, sinó també per a 2.000 persones que havien sol·licitat una invitació a través del web de Grandvalira. Aquesta promoció especial, amb motiu del seu 10è aniversari, estava limitada a 1.000 forfets de dia per al dissabte 23 i a uns altres 1.000 per al diumenge 24 de novembre, i es va cobrir en tres hores; les peticions van arribar a les 45.000 durant el procés.

Segons va informar el domini esquiable, la cota de neu oscil·lava el passat dissabte entre els 80 i els 170 centímetres. Els dos primers dies de la campanya de neu 2013-2014 els esquiadors van pogut gaudir de més de 50 quilòmetres esquiables distribuïts entre els sectors d'El Tarter, Grau Roig i Pas de la Casa. El sector d'El Tarter va posar en funcionament quatre remuntadors: TCB Tarter, TSD Llosada, TSD Tossa Espiolets i TK Riba. Quant a Grau Roig, la zona del Pic Blanc es va sumar a última hora a aquesta obertura especial gràcies a les fortes nevades. Finalment, al sector del Pas de la Casa els aficionats que van estrenar la temporada es van trobar la pala central oberta amb el remuntador TSD4 Pas de la Casa en marxa.

La qualitat i quantitat de la neu natural acumulada a Grandvalira han permès que les condicions per a la pràctica de l'esquí hagin estat excel·lents en aquesta estrena de la temporada.

Avui el domini esquiable tornarà a tancar les pistes per preparar la inauguració oficial de la temporada 2013-2014, que tindrà lloc el següent dissabte dia 30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT