PUBLICITAT

Gutiérrez, 46a a l'eslàlom europeu

  • Dissabte l'andorrana es va sortir en el gegant
EL PERIÒDIC
LEVI / GEILO

Periodic
Mireia Gutiérrez disputa avui un segon eslàlom a Levi Foto: CHRISTOPHE PALLOT / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez ha tingut un segon cap de setmana ple d'activitat que continua avui amb el segon eslàlom de la Copa d'Europa de Levi (Finlàndia). Ahir en va disputar el primer, acabant la 46a. Dissabte, en el gegant, no va poder acabar en sortir-se del traçat durant la primera mànega.

L'andorrana va disputar ahir el primer eslàlom de la Copa d'Europa de Levi amb una primera mànega en què es va mostrar molt valenta i agressiva amb un crono de 57,64s, mentre que en la segona el seu esquí va millorar, amb un temps de 57,31s. En el total, va sumar 1min 54,95s, lluny del temps de la guanyador, l'eslovaca Petra Vlhova amb 1min 49,08s. Vlhova va estar acompanyada al podi per la noruega Mona Loeseth (1min 49,62s) i la suïssa Michelle Gisin (1min 50,10s).

Gutiérrez va sortir amb el dorsal 60, amb la qual cosa es va trobar una pista novament afectada. Amb tot, ahir a Levi hi havia un alt nivell de competidores, algunes de les quals fixes a la Copa del Món de la disciplina.

Avui, l'esquiadora andorrana tindrà una nova ocasió per intentar destacar en la disciplina que més experiència té i que millor domina. Es disputa el segon eslàlom de la Copa d'Europa i quarta prova de la cita de Levi que tancarà la competició a l'estació finlandesa.

COMENCEN ELS JOVES A GEILO / Avui comença la temporada de competicions per als joves esquiadors de la FAE, que són a Noruega des de fa més dies i que hauran de posar en pràctica les seves evolucions. Se celebra l'eslàlom júnior (NJR) i l'equip andorrà pot competir amb tres esquiadors en homes i tres en dones. En categoria femenina hi seran Sara Raméntol, Carmina Pallàs i Sissi Hinterreitner, mentre que en categoria masculina ahir l'equip va fer unes classificatòries a Hemsedal i hi van entrar Àxel Esteve, Robert Solsona i Josh Alayrach.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT