Segona victòria seguida dels Isards contra Dinamarca

• El combinat de Martinho venç 22-11 i suma quatre punts per refermar-se en el tercer lloc a tres del segon

Els Isards van com un tir amb Jeannot Martinho. Dos partits amb ell i dues victòries, la de dissabte davant Dinamarca per 22-11. Quatre punts més per al quinze andorrà –no es va aconseguir per una marca el bonus ofensiu– que el refermen en la tercera posició de la Divisió 2B a només tres del segon classificat, Letònia, que ara mateix disputarà la promoció d'ascens.

Marc Abelló va poder recuperar-se a temps i jugant de deu, una vegada més va demostrar la seva qualitat amb els peus. Va començar manant Dinamarca i superats els deu minuts de joc Hurst va fer el primer assaig i únic per als visitants. El 0-5 seria l'únic avantatge dels nord-europeus ja que poc després Abelló va retallar al 21 amb una penalitat i en uns últims deu minuts abans del descans de luxe els Isards van capgirar l'electrònic: al minut 32 assaig d'Alieu transformat per Abelló i al 36 assaig de Reikaixvili de nou completat per Abelló. 17-5.

Hurst va retallar diferències als minuts 48 i 61 gràcies a dues penalitats (17-11) però el cert és que Andorra tenia la victòria a tocar i va buscar l'opció de fer dues marques més per guanyar el punt de bonus ofensiu. Berrier va obrir el camí al minut 64 fent pujar el 22-11, però en va faltar un.

Els partits no es reprenen fins el 30 de març amb el partit Andorra-Sèrbia. I el 12 d'abril, a Israel.