PUBLICITAT

Jutjats quatre joves per robar a diversos establiments

  • Justifiquen els furts perquè necessitaven diners per menjar i pagar la llum
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

El Tribunal de Corts va jutjar ahir a quatre joves que a principis del 2012 vivien junts, acusats de robar a quatre establiments del país. Segons van assegurar dos dels acusats (els altres dos no van assistir a la vista), ho feien per necessitats econòmiques, perquè no tenien feina i necessitaven diners per menjar i pagar la llum. Però el Ministeri Fiscal va exposar que «l'estat de necessitat no és una excusa», perquè tenien «maneres d'evitar-ho», buscant feina o demanant ajudes. Per tot, va demanar penes d'entres dos anys i dos anys i mig de presó condicional per delictes majors de furt amb força i de receptació.

Cap dels quatre inquilins al pis tenia feina, i tot i que no feien de manera planificada (a excepció de l'últim, quan van ser detinguts), quan bevien més del compte entraven a comerços buscant diners o menjar.

La primera vegada va ser a un restaurant. Van forçar la porta del darrere i es van endur un pernil i uns 150 euros. La segona vegada va ser a una botiga de fruita, d'on es van endur 30 euros. La tercera va ser a una botiga de bijuteria, d'on van trencar el vidre i es van endur joies per valor de 940 euros que després van intentar vendre. Finalment, quan volien accedir a un comerç d'electrònica, van ser descoberts per la Policia. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT