PUBLICITAT

Andorra i Espanya avancen en un acord per regular la venda de loteria

  • Les dues delegacions es van fixar un pla de treball conjunt
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: SFGA

Andorra i Espanya estan treballant per assolir un acord que permeti comercialitzar la loteria espanyola al Principat dins el marc de la normativa sobre el joc que està desenvolupant el Govern andorrà. Aquest va ser un dels temes tractats en la reunió que van mantenir el passat dijous el ministre de Presidència, Antoni Riberaygua, i la presidenta de la Societat Espanyola de Loteries i Apostes (Selae), Immaculada García Martínez.

El Govern va informar ahir en un comunicat que l'objectiu de la trobada va ser aprofundir en les possibilitats que la Selae pugui desenvolupar les seves activitats d'acord amb la normativa sobre el joc que està desenvolupant l'Executiu andorrà. En aquest sentit, es van acostar posicions amb la finalitat de tancar un acord que permeti la comercialització dels productes de Loteries i Apostes de l'Estat espanyol a l'empara de la futura llei del joc d'Andorra, sota els principis de lleialtat institucional, estreta col·laboració en matèria de joc responsable i polítiques antifrau.

Totes dues delegacions es van fixar un pla de treball conjunt que esperen que pugui culminar amb la firma d'un conveni en què els drets i obligacions de les dues parts siguin equilibrats i, alhora, quedin establerts els principis essencials de la protecció al consumidor en matèria de joc. I aquests principis, tal com van assenyalar des del Govern, han de ser compatibles amb el respecte al procés legislatiu al qual serà sotmès el projecte de llei marc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT