PUBLICITAT

Plus de motivació

  • El Clínicas Rincón de Málaga, vinculat de l’Unicaja, visita amb la seva joventut un River MoraBanc líder
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

basquet
Éric Sánchez, durant el partit al Poliesportiu contra el Quesos Cerrato Palencia. Foto: ÀLEX LARA

La joventut del rival d’avui del River Andorra MoraBanc, el Clínicas Rincón de Màlaga (Instituto de Fertilidad Clínicas Rincón), filial de l’Unicaja de Málaga, és un perillós ganivet de doble fil, perquè la motivació dels seus jugadors és màxima. Joan Peñarroya, però, considera que s’ha de respondre amb idèntica arma, així que la intensitat avui al Poliesportiu (21.00h) ha de ser la de partit de tensió i de no deixar escapar.
«El Clínicas porta a la màxima expressió el que és un equip jove, vinculat: Qualitat individual indubtable, gran condició física i molta gana perquè tenen un plus de motivació», va assegurar ahir el tècnic del River MoraBanc. «Ens hem d’intentar adaptar al joc de tothom», va afegir-hi Peñarroya, que va destacar del rival que pel fet de ser «un equip vinculat» aporta jugadors «de talent» i que sempre s’espera d’ells el màxim. Així mateix, segons Peñarroya «vé un equip similar, en quant a la mentalitat de joc, al Força Lleida», encara que, segons va dir, «amb més talent físic, segurament també individual», i sobretot un «excés de joventut que no tenia Lleida» i que, segons l’entrenador, «els fa més imprevisibles».
Dels jugadors del Clínicas, Peñarroya va destacar els joves Sabonis, Conde, Pozas com a director d’orquestra o Todorovic, que «absorbeix molt joc ofensiu», però també el veterà Ricardo Guillén.

AMB TOTS ELS JUGADORS / Per primera vegada sembla que el BC River Andorra tindrà tots els jugadors ja no només disponibles, sinó en plenes facultats per poder disputar els 40 minuts de joc. La setmana ha estat tranquil·la, tot i que al principi va trigar la incorporació de l’escorta David Navarro, amb febre, cosa que per cert l’ha fet perdre pes, segons va informar ahir Peñarroya.

EL RIVAL, 3 VICTÒRIES I 4 DERROTES / El Clínicas Rincón, tot i la seva joventut, manté el nivell molt alt en la LEB Or. Ho demostren les seves tres victòries en set partits. Això sí, els dos últims enfrontaments han fet aigua, però després de perdre en les dues primeres jornades davant del Melilla (70-66) i del Palència (63-73), va vèncer a la pista del Força Lleida (73-79) i a casa seva va encadenar dues victòries davant del Planasa Navarra (76-66) i Oviedo (72-68), ratxa aturada en la següent jornada, la 6a, quan va visitar l’altre dels filials de la categoria, el FC Barcelona, que va derrotar els de Francis Tomé per 75-71. Aquesta derrota, i la patida davant del Leyma Coruña la passada jornada, han deixat tocats els ànims de l’equip de Màlaga, abans de visitar el Poliesportiu.

EL CLÍNICAS SURT AL MATÍ DE MÀLAGA / Les dificultats econòmiques de la competició es reflecteixen en els desplaçaments que fan els clubs. Tothom mira fins l’últim cèntim. Una de les grans despeses són les nits d’hotel per tota una expedició, així que els clubs, incloent el River, fa jocs malabars per quadrar horaris i viatges. El Clínicas Rincón, tot i ser el fill petit d’un gran, també mira l’economia, així que el jove equip de Francis Tomé havia previst per al mateix dia de partit sortir aquest matí a les 8.40h des de Màlaga, amb AVE, per arribar a Lleida a les 13.20h, i després dues hores d’autobús fins Andorra, on tenia previst arribar al voltant de les 17.00h després de dinar de camí. I ràpid al pavelló del Govern per començar l’escalfament previ al matx. 

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT