PUBLICITAT

Carchat, líder virtual del Volant RACC 2010

  • L'andorrà necessitava guanyar ahir i era líder a falta de dues especials
EL PERIÒDIC
CERVERA

Periodic
Carchat, en una etapa anterior del Campionat de Catalunya. Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat (Peugeot 107) és el campió virtual del Volant RACC-Desafío Mobil'1 Mavisa 2010. El pilot andorrà va tornar a ser el millor ahir durant gran part del recorregut del Ral.li de Cervera, la cinquena prova del Campionat de Catalunya, i al tancament de l'edició, a falta de dues especials de només dos quilòmetres, anava líder i per tant, si tot va acabar així, va aconseguir el títol que tant ha buscat al llarg d'aquesta temporada.

La cinquena prova no va ser bufar i fer ampolles. Ni molt menys. Guer- rero, tercer en la provisional, va sortir com un coet i es va situar líder per davant de Carchat --l'únic que podia seguir el seu ritme-- i Pérez, que anava tercer. I en la tercera especial la situació es va complicar més quan el pilot d'Ordino va topar amb una pedra en un interior i va deixar el cotxe entravessat: "Per sort vaig maniobrar bé i vaig poder continuar". El tram estava ple de trampes i també van patir un accident en altres parts del traçat Guerrero i Pérez.

L'ANDORRÀ EN SURT BENEFICIAT D'aquest triple accident en va sortir beneficiat Carchat, que es va situar en la primera posició i tot i que els altres dos adversaris van poder continuar en pista, ja no va poder seguir el seu ritme. "Si la cosa va bé aquesta mitjanit ja podré ser campió", va manifestar abans de les dues darreres especials.

Perquè tot i que el cotxe estava malmès pel xoc, després va tenir una "feinada" en el parc d'assistència per posar-lo a punt i ho va aconseguir amb relatiu èxit. "Un dels focus no està del tot bé, però per afrontar dos trams tan curts de dos quilòmetres suposo que n'hi haurà prou", va manifestar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT